top of page

Tuinaanleg en tuinonderhoud op maat 

Bent u op zoek naar een vakman die u kan helpen met een tuinontwerp op maat van uw wensen? Of is het tijd voor een grondig tuinonderhoud? Bij Robert Cuypers in Wijchmaal (Peer), actief in de ruime regio Limburg, kan u zeker zijn van een uitstekend resultaat dankzij onze jarenlange ervaring in tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij ons. U kunt een beroep doen op onze diensten.

Fotogalerij

Onze diensten omvatten de aanleg van tuinen, onderhoud van tuinen (eenmalig of op regelmatige basis), aanleg van gazons, beplanting, ruwe grondwerken, plaatsing van bestrating, tuinafsluitingen, beregeningsinstallaties en tuinverlichting en nog veel meer. Wij hebben een oplossing op maat voor ieder budget en zorgen ervoor dat uw tuin met kwalitatieve materialen afgewerkt wordt.

Contacteer Robert Cuypers voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in heel Limburg. Wij gaan op persoonlijke en vakkundige wijze aan de slag om uw droomtuin te verwezenlijken. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte.

Tuinontwerp van klein tot groot, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating & afsluitingen, beregeningsinstallaties. 

Leveren en plaatsen van kunstgras en grasmatten. Snoeien & vellen van moeilijke & gevaarlijke bomen.

bottom of page